“We geloven niet in dure, ingewikkelde externe trainingen maar juist in een praktische simpele tools die op alle lagen van de organisatie toegepast kan worden”

=

STAP 1

Wat is de huidige stand van zaken over de mate van bewustzijn van gedrag en afstemming tussen individu, team en organisatie. Klik “ASSESSMENT” en zet daarmee de eerste stap naar een soepele, krachtige en innovatieve organisatie.

=

STAP 2

Aan de hand van uw assessment brengen we de onderlinge afstemming tussen doel en mindset in kaart en stellen jou, je team of organisatie met een concrete structuur in staat deze zowel te doorgronden als significant en op langeĀ  termijn te verbeteren.

=

STAP 3

Bewustwording en planning van nieuwe voornemens zijn niets waard zonder de daadwerkelijke uitvoering. In deze fase zijn we er om gemaakte afspraken en structuur te borgen die zullen leiden tot het in fase 1 gewenste resultaat.

=

STAP 4

Wat is de stand van zaken over de mate van bewustzijn van gedrag en afstemming tussen individu, team en organisatie. In hoeverre zijn de gewenste resultaten behaald ?

Heeft u een vraag?

w

Whats app

06-41042819

Telefoon

06-41042819

Email

info@mindsetatwork.nl

Contact fomulier

Mindset at Work