Wat is de invloed van mindset op mijn team?

Hoe groot is het vermogen van je team om te zien wat jullie doen en de impact daarvan op resultaten?

Wist je dat we ons van gemiddeld slechts 5% van wat we denken en doen bewust zijn? Dat wil zeggen dat in de meeste gevallen we onze handelingen automatisch en onbewust uitvoeren. Ook de zaken die (veel) invloed hebben op onze resultaten!

Vergroot het collectieve inzicht in mindset door als team in een tool te investeren die jullie reflecterend vermogen vergroot en verbeterd.

Ons model stelt jullie in staat om met nieuwe inzichten jullie acties nog beter af te stemmen op wat je gezamelijk wenst te bereiken. Klik op de button hieronder, vul het assessment in en vindt uit hoe het reflecterend vermogen is van je team of organisatie als geheel.

Team ontwikkeling

“Het is niet de verandering zelf maar juist het inzicht dat er een verandering nodig is die het proces in gang zet”

Workshop

Beschikt u over een methode die mensen helpt te zien wat hun impact op anderen is? Een manier die uw team helpt bij het plannen en evalueren en samenwerking stimuleert? Zo nee, en u bent geïnteresseerd hoe wij u daarmee kunnen helpen? Klik dan hieronder op de button meer info.

Teambuilding

In de sport is het heel normaal om te trainen op samenspel. In organisaties zien we dat veel minder. En dat terwijl iedereen weet dat goed samenwerken in de meeste gevallen een basisvoorwaarde is voor succes. De werkvloer is meestal niet de plaats om uitgebreid stil te staan bij hoe we met elkaar samenwerken. Door een dag te gaan teambuilden brengt u uw team in een situatie waarbij het leert inspanningen in de praktijk effectief op elkaar afstemmen. Een inspirerende dag!

Outdoor programma

In dit programma beginnen we met de teamrollen van Belbin en werken we daarna aan verschillende uitdagingen waarbij steeds een beroep wordt gedaan op: oplossingsgerichtheid, samenwerken, feedback geven en reflecteren.

Mindset & Teambuilding

Dit outdoorprogramma is een combinatie van de Letra training en de mindset training van Mindset@Work. De deelnemers maken kennis met basiskennis van mindset en passen dit vervolgens toe in de opdrachten van de Letra training .

Heeft u een vraag?

w

Whats app

06-41042819

Telefoon

06-41042819

Email

info@mindsetatwork.nl

Contact fomulier

Mindset at Work