Het Arbinger Institute werd in 1979 opgericht door Dr. C. Terry Warner, de wetenschapper die een kern probleem oploste van menselijk gedrag: het probleem van zelfbedrog. Zijn werk bracht twee verschillende denkrichtingen aan het licht van waaruit mensen en organisaties opereren – een zelfgerichte interne mindset en een manier waarbij anderen worden gezien – de externe mindset – een manier van denken waaruit een duurzaam veranderende denkwijze ontstaat.

We helpen individuen, teams en organisaties om van een  interne mindset naar de resultaatgerichtheid externe mindset te veranderen. Door middel van training, coaching, consultancy en een reeks implementatietools stellen we organisaties en hun mensen in staat om resultaten te bereiken die alleen mogelijk zijn met een externe mindset.

Onze programma’s en methodologie zijn gebaseerd op 45 jaar onderzoek naar de psychologie van menselijk gedrag en motivatie, en meer dan 35 jaar ervaring met organisaties over de hele wereld in de sectoren bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, openbare veiligheid en non-profitorganisaties.

ASSESMENTS

Beantwoord vragen waarmee u een idee krijgt van uw mindset, dat van uw team of de organisatie waar u voor werkt.

WORKSHOPS

Volg een standaard 2-daagse workshop of stel samen met ons een spicifiek op uw organisatie afgestemde workshop samen.

IMPLEMENTEREN

Systemen en processen aanpassen om gewenste veranderingen uit te nodigen en  vast te houden.

ONDERHOUDEN

Doorlopende coaching, consulting en andere ondersteuning om het momentum te behouden.

Heeft u een vraag?

w

Whats app

06-41042819

Telefoon

06-41042819

Email

info@mindsetatwork.nl

Contact fomulier

Mindset at Work